Paret som i påsken ble tatt for å ha sex mens de kjørte opp mot 124 km/t har selvsagt solgt seg til div medier.
I dag sier Høglund i VG at hun angrer bittert. Hun nytter anledningen til å beklage til de hun har såret med dette. Ja hun går ut i riksdekkende media og beklager idiotien sin. Hun kan umulig angre nok siden hun innvier hele landet i dette.
Hun sier alle i hjemstedet vet hvem det er så derfor flesker hun til med å la alle oss andre også få vite det. Detaljene om selve sexakten har vi også fått. Mener Høglund det uansett ville kommet ut? Om de ikke hadde skrytt av selve akten og detaljene så vile det forblitt deres hemmelighet.
Men det klarte de ikke.
Selvsagt angrer hun ikke når hun går ut i media og opplyser resten av landet om dette.

Hva feiler det sånne folk? For jeg tror ikke at alle er så pr.kåte at de går ut med noe sånt. Mange ja, men ikke alle.
Dette paret er ikke bare til skam for seg selv men også sine familier. Hva med fremtidige arbeidsplasser? Fremtidige barn etc etc?
Tror de dette går i glemmeboken?

Lisa Marie: En ting er å gjøre noe så vanvittig dumt som du og eksen din gjorde. Det er værre når dere bretter ut detaljer i nærmiljøet. Men når dere selger dette til riksdekkende media, så forstår vi jo at dere ikke er det man kan kalle normaltbegavede. Dere er rett og slett enkle og ikke klarer se dette i et perspektiv.
Hva tror du dette vil ha å si for deg fremover? For det er ikke alle som synes dette bare er idioti. Du vil bli stemplet, selvfølgelig vil du bli det. Synd du ikke evner å se det selv.

Har media og journalistene møtt bunnen?
Jeg håper virkelig det, for orker ikke tenke på at det skal bli mer lavmål enn dette.
Norsk presse og journalister tror de må ape etter utenlandske medier. Det finnes ikke et snev av etikk  og moral lenger.
Nå har VG nett informert oss daglig om Tone Damlie Aaberget. Før det var det andre.  Alt annet kommer i bakgrunnen. Nesten som de tror de har en opplysningsplikt.
Skriver de noe politisk så er det verken nyansert eller noe annet, bare en ren opplysning. De forstår det sikkert ikke, tufsene.
Hva slags journalist med respekt for seg selv ville skrevet noe sånt?
Jeg tror ikke journalister, aviser og mange andre medier evner å tenke. Etikk og kvalitet er for dem fremmedord.
Det må være lavstatus å vær journalist i dag for makan til lavmål må man lete lenge etter.

Tenk at VG kunne trykke noe sånt som dette på forsiden da?
Jeg har aldri sett på VG som en seriøs avis. Nå tror jeg at Se&Hør er mer seriøse.
En velment oppfordring til dere som jobber i VG: Fortell aldri hvor dere jobber om dere har lyst til å bli tatt seriøst.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende