…Og venter på engelen min.
Hvorfor er det slik at vi som er littegrann skeptiske aldri skal få et lite bevis slik vi kan endre vårt syn?
De som vet sier at vi skeptikere stenger for å se/oppleve alt det fantastiske innen det alternative livet.
Vel, nu sitter jeg her med hjertet på vidt gap og venter på engelen min.
Merged-Angels-----30997
Det er prinsesse Matha Loise som har fått meg til å endre mitt syn (trangsyn).
I helgen har hun deltatt på en internasjonal englekonferanse i Italia.  Prinsesse Martha Loise fortalte der at engler kan hjelpe med det meste. F.eks en heller dårlig aksjemegler fikk hjelp av sine engler til å invistere . Dermed seilte denne karen opp som en av de mest suksessrike aksjemeglerne.
Det er viktig å påpeke at dette skjedde etter han hadde deltatt på kursene i regi av Astarte Education.

Betyr dette at man må delta på kursene for å kunne få nytte av sine engler, eller holder det at jeg sitter her i lotusstilling med hjertet åpent og klar til å ta imot en hjelpende hånd eller to?

Tidligere har jeg vært meget skeptisk til alt denne alternativ shiten.
Jeg har vært tilbøyelig til å tro på at noe av det har noe for seg. Som at noen får hjelp av healere, nålestikk og sånt. Man skal ikke undervurdere tankens kraft.
 Men problemet har vært at når man først går alternativ, så går man hele linjen ut og forkaster alt det som ikke er alternativt.
Alt som man ikke kan se eller dokumentere skal man tro på, mens alt som kan sees og er dokumentert i opplag og nedlag, det skal man ikke tro på.
Hva forteller det oss?
Altså folk tror på engler og gjenferd, spøkelser, krystaller, kortstokker og Gud veit hva. Det er vel tusener av forskjellige greier innen det alternative.
Må man gå hele veien?
Jeg har tidligre lurt på om de som tror på alt dette kanskje er i en slags borderline situasjon. For det er så merkelig å gå rundt å tro på ting som ikke kan bevises på noen måte annet enn det finnes inn i dem selv.
Men nå har jeg altså skifta fil. Skepsis er idioti når man kan få en engel til å hjelpe med alt som ellers ingen annen kan. Tenk å bli rik av å sitte på rævva da?
Det eneste jeg trenger er å ha et åpent hjerte og lytte til råd fra engelen min….
Hadde han bare kommet snart for jeg har i overkant mange regninger for tiden.

Angels-Fall-First-----71404

Kan man komme med ønsker mtp engler?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende